Transportoare cu banda TRIMAN

In oferta Utilaje Case puteti gasi cele mai noi modele de Transportoare cu banda TRIMAN. Pentru a solicita o oferta de pret pentru un anumit model, va rugam sa accesati formularul de contact

Triman produce doua tipodimensiuni de benzi transportoare :

  • benzile TBT-SP pentru solicitari grele si cu latimi cuprinse intre 500 si 1600 mm
  • TBT-SM pentru solicitari usoare si medii si cu latimi cuprinse intre 500 si 800 mm.

Transportoarele TBT-SP sunt concepute si executate pentru transportul agregatelor de cariera si balastiera, dar si pentru alte materiale ce se preteaza la transportul pe banda. Structura metalica a transportoarelor SP este de tip celular zabrelit, din profile de otel, laminate la cald si sudate. Distanta maxima admisa intre elementele de sprijin este de 15 m. Banda propriu-zisa este din cauciuc multistrat armata cu toroane.

Sisteme de protectie:

  •  tamburii de antrenare si intindere  sunt capotati si prevazuti cu sisteme de amortizare a vibratiilor;
  •  zona de incarcare a bezii este carcasata;
  •  intreruptor de avarie actionat de cablu.

Echipamente optionale: capotaj superior, protectie inferioara pentru traversari, protectie laterala si pasarela laterala pentru inspectie si revizii. Benzile transportoare se proiecteaza si se executa in functie de aplicatie si de obiectivul pentru care sunt destinate, respectand cele mai inalte exigente.

Transportoarele  TBT-SM sunt concepute si executate pentru transportul agregatelor de cariera si balastiera in zonele cu solicitari usoare si medii dar si pentru alte materiale ce se preteaza la transportul pe banda. Structura metalica a transportoarelor SM, este de tip celular zabrelit, din profile cu grosime de 4 mm indoite la rece si sudate. Distanta maxima admisa intre elementele de sprijin este de 12 m. Banda propriu-zisa este din cauciuc multistrat armata cu toroane. Sistemele de protectie si echipamentele optionale sunt aceleasi ca si la modelul SP.

Detectoarele de metal TDM pentru benzi transportoare sunt echipamente care detecteaza si semnalizeaza prezenta de elemente metalice intrate accidental in luxul tehnologc. Detectoarele sunt legate in sistemul de automatizare a statiei respective care comanda oprirea sistemului pentru inlaturarea elementului metalic ce poate provoca daune importante. Se produc in trei modele.

Vezi accesorii produs
Model
TBT - SP
TBT - SM
TDM
Latime banda (mm) Diametru tambur antrenare (mm) Diametru role (mm) Amplitudine
500 - 1.600 500 - 1.000 108 - 133 N/A
500 - 800 320 89 N/A
650 - 1.000 400 - 1.000 N/A reglabila
Inapoi Inainte