Echipamente de spalare TRIMAN

In oferta Utilaje Case puteti gasi cele mai noi modele de Echipamente de spalare TRIMAN. Pentru a solicita o oferta de pret pentru un anumit model, va rugam sa accesati formularul de contact

Triman produce astazi echipamentele pentru spalarea agregatelor de cariera, balastiera si halde de steril. S-a constatat ca spalarea agregatelor cu dusuri pe ciur si separarea cu snec nu este suficienta pentru obtinerea unor sorturi de calitate ridicata in concordanta cu exigentele normelor CE  in vigoare. Tocmai de aceea, Triman produce  in momentul de fata o intreaga gama de echipamente pentru satifacerea acestor exigente. Printre acestea enumeram:

Tamburul de spalare TLT


Produs in sase modele tamburul de spalare este necesar pentru cresterea calitatii sorturilor de balastiera, separarea pamantului si argilei din sorturi, inclusiv din sterilul de cariera, cu valorificarea integrala a tuturor  componentelor. Intrucat majoritatea agregatelor contin materiale aderente,Triman, introduce in fluxul tehnologic  tamburul de spalare rotativ in care actiunea apei si rostogolirea agregatelor peste praguri, dizolva pamantul, argila, acestea ramanand in suspensie spalarea finala efectuandu-se pe ciur.

Echipamentul de spalare separator ELT este produs in 5 modele. Pentru obtinerea unor betoane hidraulice de inalta calitate este necesara utilizarea unei tehnologii de inalta performanta. Cu solutiile actuale in care predomina separatoarele de nisipuri-namol cu snec sau roata se pierde partea fina, procesul de spalare nefiind eficient. Pentru o spalare eficienta si recuperarea integrala a fractiei fine Triman propune introducera in fluxul tehnologic a echipamentului ELT - cu hidrociclon, acesta realizand separarea finului din namol. Dupa ciclonare rezulta materialul fin care cade pe o platforma vibranta ELT pentru eliminarea apei iar namolul este trimis la decantare.

Echipament separator apa EVT

Produs in cinci modele, echipamentul separator apa EVT este o platforma vibranta utilizata pentru  separarea (secarea) apei din agregate cu utilizari in industria agregatelor de cariera, balastiera precum si in minerit. Platforma propri-zisa are o panta ascendenta de 5 grade cu perforari de 0,2 mm pana la 2 mm in functie de scop si utilizare.

Separatorul de namol LNT

Produs in trei modele, separatorul de namol LNT este un echipament de spalare a namolului cu recuperarea nisipului continut in apa de spalare dar cu o pierdere de fin.Triman a realizat un echipament robust prin  simplificarea echipamentului, eliminand, spirala, transmisiile cu curele sau roti dintate.
 
Decantorul de namol DLT

Produse in sase modele constructive, decantoarele de namol au fost create pentru eliminare poluarii create de exploatarile de agregate de cariere, balastiere, minerit si nu numai. Prin sistemul de decantare produs de Triman apa este separata de namoluri, tratata si reintrodusa in circuitul de productie. Decantorul de namol consta dintr-un bazin echipat cu un mecanism cu racleti, depozitul de namol ingrosat, statia de analiza si dozare a floculantului necesar pentru separarea namolului si limpezirea apei. Namolul este trimis mai departe prin intermediul unei pompe de namol.

Filtrul de presa FPT a fost conceput si realizat pentru a se evita poluarea solului cu namoluri si pentru reintoarcerea pamantului rezultat in urma procesului de decantare spalare, in circuitul sau natural, in cazul argilelor acestea putand fi valorificate superior. Filtrul presa consta dintr-un buncar de stocare namol, filtrul presa propriu - zis actionat hidraulic si echipat cu elemente filtrante (saci) din polipropilena. Procesul tehnologic este complet automatizat fiind corelat si cu echipamentul DLT.

Vezi accesorii produs
Model
TLT 80 - TLT 300
EVT 30 - EVT 150
EVT 30 - EVT 150
LNT 50 - LNT 100
DLT 120 - DLT 500
FPT 120 - FPT 300
Lungime (mm) Diamentru (mm) Putere (kw) Productivitate (mc/ora) Latime cupa (mm) Nr.cupe
5.000 - 10.000 2.000 - 3.000 22 - 90 80 - 300 N/A N/A
2.100 - 3.910 N/A 0.9x2 - 4.3x2 30 - 150 N/A N
2.100 - 3.910 N/A 0.9x2 - 4.3x2 30 - 150 N/A N/A
N/A N/A 50 - 100 N/A 700 18 - 40
N/A 5.000 - 11.000 0.75 - 4 120 - 600 N/A N/A
N/A N/A 35 - 50 8.3 - 20 N/A N/A
Inapoi Inainte