Statii mobile de concasare pe senile TRIMAN

In oferta Utilaje Case puteti gasi cele mai noi modele de Statii mobile de concasare pe senile TRIMAN. Pentru a solicita o oferta de pret pentru un anumit model, va rugam sa accesati formularul de contact

Statiile de concasare, sortare mobile pe senile Triman sunt echipamente pentru sfaramarea agregatelor de cariera si balastiera. Cu echipamentele mobile pe senile Triman, se pot configura linii complexe de prelucrare a agregatelor, dar acestea pot functiona si individual in functie de aplicatie. O particularitate importanta a statiilor de concasare Triman este, utilizarea energiei electrice pentru actionarea alimentatorului, concasorului si a benzilor.

Energia electrica este furnizata de un generator de curent, LEROY SOMMER, actionat de un motor termic, VOLVO PENTA. Prin aceasta configuratie de actionare se obtine un cost de exploatare scazut, datorat si unui consum de carburant scazut, se elimina totodata si problemele cu echipamentul hidraulic, probleme care apar in perioadele de iarna-vara. Ca actionare hidraulica ramane numai actionarea senilelor si pozitionarea benzii de refuz. Echipamentele sunt comandate de la distanta si gestionate electronic.

Concasoare mobile cu falci pe senile TMM se utilizeaza la sfaramarea tuturor tipurilor de roca. Metoda de alimentare este cu buncar si alimentator vibrant cu bare setate pentru presortare. In situatia cand nu rezulta steril materialul presortat poate fi directionat prin intermediul unui bypass pe banda principala de evacuare.

Concasoarele mobile cu impact pe senile IMT se utilizeaza la sfaramarea, granularea rocilor cu coeficientul LA mai mic de 16. Pot fi utilizate ca si concasoare primare sau secundare. Metoda de alimentare este cu buncar si alimentator vibrant cu bare setate pentru presortare. In situatia cand nu rezulta steril materialul presortat poate fi directionat prin intermediul unui bypass pe banda principala de evacuare. Modelele IMT pot fi echipate pe evacuare cu un ciur presetat si o banda pentru recircularea materialului la concasor in functie de granulatia dorita.

Concasoarele mobile cu con pe senile TMC se utilizeaza la sfaramarea, granularea rocilor cu coeficientul  LA mai mare de 16. Concasoarele cu con sunt utilizate in general ca si concasoare secundare sau tertiare. Metoda de alimentare este buncar si alimentator cu placi. Aceasta metoda este pentru a se realiza o alimentare si o dozare  uniforma a concasorului. Dozarea uniforma este esentiala pentru obtinerea sorturilor dorite.

Concasoarele mobile pe senile si semistationare cu rotor MRT

Concasoarele cu rotor sunt utilizate la sfaramarea rocilor moi: carbune, calcar, etc. Rotoarele sunt echipate cu bolturi armate cu carburi metalice. Metoda de alimentare este buncar si alimentator cu placi, pentru a se realiza o incarcare uniforma. *Modelul MRT-969-II este semistationar, pe picioare si se racordeaza la o sursa de curent trifazata.

Statiile de sortare mobile pe senile CVT  sunt utilizate pentru sortarea tuturor tipurilor de agregate. Metoda de alimentare este cu buncar si alimentator cu banda, situatie in care se obtin 3 sorturi si un refuz sau in varianta T, buncar, siloz cu gratar vibrant cu bare cu distanta intre bare  presetabilita,se obtin 4 sorturi si un refuz. Ciurul (masa vibranta) poate fi echipata cu placi perforate sau site in functie de dimensiunea sorturilor ce se doresc a fi obtinute. Statiile de sortare TRIMAN pot fi echipate pentru spalarea sorturilor pe ciur.

Vezi accesorii produs
Model
TMM
IMT
TMC
CVT
Greutate (to) Putere (kw) Productie (to/ora) Setare (mm)
32 - 65 175 - 280 80 - 400 50 - 250
35 - 50 216 - 473 150 - 400 0 - 100
35 - 42 216 - 280 100 - 350 6 - 44
25.5 - 30 88 250 - 400 se stabileste
Inapoi Inainte