Echipamente pentru prepararea betoanelor si a mortarelor TRIMAN

In oferta Utilaje Case puteti gasi cele mai noi modele de Echipamente pentru prepararea betoanelor si a mortarelor TRIMAN. Pentru a solicita o oferta de pret pentru un anumit model, va rugam sa accesati formularul de contact

Conceptia si realizarea statiilor de betoane si mortare Triman apartine departamentor reunite ce alcatuiesc firma „MAQUINARIA DE CANTERA TRIMAN SA”. Statiile pentru prepararea betonului uscat si hidraulic au fost concepute si executate in regim modular pentru a se putea adapta la capacitatea de productie prin adaugarea de module si totodata pentru a se putea configura in timp relativ scurt in functie de cerintele pietei si necesitatile clientului. Pentru stabilirea parametrilor unei statii de betoane a carei proiectare o executa producatorul pe baza datelor furnizate de beneficiar, se au  in vedere urmatoarele:

  • Buncare pentru agregate care pot fi: intre doua si cinci sau sase, pe unul sau doua randuri;               
  • Slozuri pentru ciment: 1; 2; 3  etc. in functie de productie, capacitate siloz intre  50 si 100 to;
  • Agregatul de malaxare poate fi intre  0,75 si 4 mc/ciclu si poate fi alimentat cu banda transportoare sau cu skip.

Productivitatea statiilor de beton modulare TRIMAN este de la 30 mc/ora pana la 200 mc/ora. Procesul de productie este complet automatizat fiind comandat de un calculator de proces care utilizeaza un software special pregatit de firma Triman pentu fiecare aplicatie in parte cu numarul de retete solicitate.

Modelele constructive in functie de aplicatie :

  • DHMT este o statie modulara pentru baze de productie specializate; in aceasta configuratie statia poate fi carcasata si prevazuta cu sisteme ECO;
  • DHTT este o statie modulara pentru lucrari temporare /santiere de executie, pentru constructii in diverse domenii de activitate.

DHMT - Dozator de beton modular Triman

Statiile de beton DMHT se utilizeaza in special in baze de productie specializate, pot fi carcasate. O caracteristica importanta este montarea si demontarea rapida datorita constructiei modulare.

DHTT - Dozator de beton de transportabil Triman

Statiile de beton DHTT sunt conceptue pentru a fi utilizate pe santiere temporare cu acces dificil si inaltimi minime de montaj. Acesta dispune de un container de administratie dotat cu facilitati ambientale.

DHRT - Dozator de beton recuperator Triman

DRHT este une echipament pentru reciclarea (reconditionarea) betonului segregat.

PMST - fabrica de mortare seci

Triman proiecteaza si produce fabrici de mortare uscate fara limite de capacitate, numar de materiale inerte si adezivi, adaptate la cerintele clientilor la cheie.

Vezi accesorii produs