Gama uleiuri pentru agricultura Rock Oil

Producatorul britanic de lubrifianti sintetici, semi-sintetici si minerali si produse auxiliare Rockoil furnizeaza un pachet complet de uleiuri si vaseline pentru o gama variata de aplicaţii industriale, destinate maximizarii performantelor echipamentelor.

Toate produsele din gama Rockoil sunt certificate siagreate,intrunind specificatiile principalilor producatori mondiali auto si de echipamente industriale. Pentru aplicatiile in constructii, agricultura si horticultura Rockoil a dezvoltat o gama sofisticata de uleiuri si produse auxiliare care intrunesc si cele mai exigente standarde în domeniu.  

s.u.t.o 10w30 si 15w30- ulei super universal pentru tractoare

Uleiul de baza si pachetul foarte performant de aditivi al s.u.t.o 10w30 permite uleiului sa se mentina la nivelul de vascozitate operational trecand printr-o gama variata de temperaturi asigurand un grad de racire al motorului excelent si protectie maxima chiar si la temperaturi ridicate sau in conditii de lucru dificile. Utilizat si pentru transmisii Super Universal Tractor Oil asigura o protectie superioara a transmisiei; adaptat atat pentru motoarele turbo-diesel, cat si pentru cele pe benzina sau pentru cele cu aspiratie naturala; caracteristici anti-corozive adaptate diverselor materiale feroase si neferoase folosite in fabricarea dispozitivelor de transmisie.

Strata – ulei de motor premium

Reprezinta o gama de uleiuri de motor sintetice, semi-sintetice si minerale fabricate din cele mai sofisticate uleiuri baza si aditivi de top si indeplinesc standardele A.P.I  SL/SJ/CG-4 ACEA A3, B4. Rock Oil a dezvoltat acest ulei de motor „universal“ care poate fi utilizat atat pentru motoarele diesel, cat si pentru cele pe benzina sau cu aspiratie naturala asigurand o crestere a randamentului si performantelor motoarelor cu minim 5%. Uleiurile din gama Strata sunt disponibile in diverse variante de vascozitate 5W30,10w30, 10w40, 15w40, 15w50 si 20w50.

Groundsman – ulei de motor  in 2 timpi

Uleiul pentru motor in 2 timpi Groundsman este un lubrifiant semi-sintetic de calitate premium, care ofera o protectie de neegalat pentru motor, indiferent de condiţiile de lucru. A fost creat pentru uzul in  motoarele in 2 timpi, cu care sunt dotate drujbele, motocositoarele, masinile de tuns iarba sau orice alte echipamente de gradinarit.

Uleiul pentru motor in 2 timpi Groundsman este recomandat pentru a fi utilizat ca un amestec (pre-mix) sau in sisteme de injecţie a uleiului si poate fi folosit impreuna cu o gama larga de combustibili, incluzand benzina cu sau fara plumb sau LRP.


Avantaje :

• Prelungeste randamentul motorului cu 30% ;
• Emisii de gaze foarte reduse ;
• Reduce depunerile de cenusa;
• Extralubrifiere în combinatie cu combustibilii fara plumb .

Groundsman - ulei pentru motoare in 4 timpi

Uleiul Groundsman este un lubrifiant de calitate superioara pentru motoarele in 4 timpi pe benzina care sunt utilizate cu precadere in horticultura, incluzand motocositoare, generatoare si motoare staţionare.

Groundsman este recomandat pentru toate motoarele pe benzina in 4 timpi,contine aditivi performanti anti - uzura, prelungind viata si randamentul motorului si totodata reducand depunerile de cenusa. Groundsman (pentru motoare în 4 timpi ) este aprobat de toti producatorii de motoare  care folosesc specificatia  SAE 10W30 sau 10W40. Este certificat pentru a indeplini specificatiile API  SG / CF   10W30  &  10W40.

Groundsman Barguard - ulei pentru drujbe

Groundsman Barguard aduce performanta in tehnologia de lubrifiere a drujbelor. Formula unica ofera proprietati de lubrifiere deosebite componentelor, iar aditivii de extrema presiune asigura o rezistenta la uzura foarte ridicata, in conditiile unui regim indelungat de lucru. Groundsman Barguard prelungeste viata componentelor drujbei, reducand substatial frecarile si consumul de combustibil. Pachetul special de aditivi folosit confera o fiabilitate sporita acestor mecanisme. 

Vezi accesorii produs