Media Room

SARBATORIM 1 AN DE LA INFIINTARE!

 
Ne bucuram de o afacere de succes si am vrea sa multumim tuturor colaboratorilor si clientilor nostri. Speram ca veti fi in continuare alaturi de noi pentru a dezvolta relatii profesionale solide bazate pe comunicare si incredere.

La implinirea primului an de activitate Utilaje Case in Romania, sarbatorim o afacere de succes pe pita utilajelor de constructii. Case Utilaje Constructii va invita sa aflati cum a evoluat aceasta afacere in primul an de activitate in România si cum isi propune sa o dezvolte in continuare.

Va asteptam vineri, 2 Noiembrie 2007 la Hanul Calugarenilor (intrarea în comuna Calugareni din DN5) pentru a fi alaturi de noi la marele eveniment organizat cu acest deosebit prilej. Veti avea ocazia de a viziona si testa puternicele utilaje CASE, de a face plimbari cu ATV-uri. Pe langa toate aceste surprize , Case a pregatit pentru dumneavoastra,  un super Concert sustinut de Cristiana Rus. Si pentru ca atmosfera sa fie una incendiara Case va invita sa va simtiti ca acasa degustand minunatele preparate barbeque.

Veti avea de asemenea sansa de a participa la mare tombola ce va trimite direct la "LAS VEGAS".

Cu 50 de ani in urma, CASE introducea pe piata primul buldoexcavator, echipament care a revoluţionat industria de constructii. Bazandu-ne pe experienta la nivel global a grupului CASE si cerintele pietei romanesti, am reusit sa dezvoltam in numai 1 an o afacere profitabila. Dorim sa ne bucuram impreuna cu clientii si presa de aceasta prima aniversare, fiind o ocazie pentru reprezentantii CASE să răspundă intrebărilor dumneavoastra.