Media Room

Un nou produs CASE, excavatorul de 70 tone

 
Case Construction Equipment a inceput recent productia la noul excavator CX700, care, la 70 de tone, reprezinta o noua oferta de marime pentru Case, potrivindu-se intre actualele CX460 si CX800. CASE a profitat de tehnologia Tier III pentru a imbunatati excavatoarele CASE, marind puterea si reducand consumul de carburant totodata sporind confortul si simplificand intretinerea utilajului.

CX700 este un important element adaugat liniei Case.

Noul CX700 are un motor Isuzu cu performante inalte si consum redus, un motor care beneficiaza de tehnologia Tier III. Cu o greutate de 70 de tone si cu 425 de cai-putere, CX700 sapa pana la 10 metri adancime si isi poate intinde bratul pana la 14,30 m. Carcasa se bazeaza pe cea a excavatorului CX800, asigurand durabilitatea optima. "Acest model nou ofera toate elementele asociate cu excavatoarele Case - patru moduri de lucru, auto-power boost, control climatic al cabinei - in acelasi timp adaugand cateva lucruri noi care imbunatatesc performanta si fac masinaria mai usor de intretinut." spune Dave Wolf, marketing manager, Case Construction Equipment.

Un lucru nou la excavatorul Case CX700 este un intrerupator prin care operatorul alege sa dea prioritate functiei boom sau functiei swing.

Excavatorul imbunatatit CX330 este un utilaj mai puternic, mai durabil.

Motorul Isuzu (tehnologie Tier III) care este folosit de excavatorul Case CX330 este complet electronic si foloseste un sistem high-pressure rail care aduce o crestere de 5% in cai putere si pana la 10% reducere a consumului de combustibil. "Pentru client, aceasta crestere a puterii se transforma in mai mult material mutat pe ora, costuri reduse de operare si o eficienta sporita", spune Dave Wolf, marketing manager, Case Construction Equipment.

Imbunatatiri pentru excavatoarele Case mai mari.

Multe din elementele standard ale noului CX700 sunt imbunatatiri pentru Case CX330 si vor fi adaugate si celorlalte modele de excavatoare Case. Imbunatatirile cheie includ o intretinere mai usoara, eficienta si consum redus de combustibil.