Media Room

KEESTRACK A ACHIZITIONAT OMTRACK

 
Producatorul belgian de statii de sortare mobile pe senile, Keestrack N.V Belgia a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al producatorului italian de concasoare mobile pe senile OMTrack S.R.L. Prin aceasta fuziune, cele doua companii, importanti jucatori pe piata mondiala a echipamentelor de sortare si concasare mobile urmaresc sa-si consolideze pozitia pe piata, prim combinarea celor doua linii de produse, oferind astfel clientilor din intreaga lume solutii complete de sortare si concasare.

Keestrack N.V adauga astfel bine-cunoscutei sale game de statii de sortare, renumele si calitatea concasoarelor
mobile OM. Noua gama de produse, mai completa, permite o extindere mai mare a retelelor de distributie existente, intrucat ambele companii beneficiaza deja de o reprezentare puternica pe pietele unde sunt prezente. Compania belgiana Keestrack a luat nastere îin 1988 si a devenit un lider in fabricarea echipamentelor de înalta calitate pentru agregate. Reglementarile din ce in ce mai stricte in industria reciclarii a fortat clientii sa-si regandeasca strategiile de afaceri, iar Keeestrack le-a permis acestora sa-si duca la bun sfarsit planurile.

Producatorul belgian a fost una dintre companiile care au contribuit la imbunatatirea standardelor din industria agregatelor, prin benzile sale transportoare cu alimentare directa si a concasoarelor cu impact.In 1994 compania
a fost transformata in societate pe actiuni, acesta fiind un salt urias pentru dezvoltarea produselor si a capacitatii de productie.

Prima statie de sortare pe senile Keestrack, modelul Frontier/4518 a fost special conceputa pentru industria reciclarii si aplicatiile in cariere, pentru a sorta agregate, roci si pamant, balast. De la lansarea modelului Frontier/-4518 piata a manifestat un interes enorm pentru acest tip de utilaj,creandu-se totodata si o piata pentru o versiune mai mica Frontier.

In 2002 Novum a fost lansat pe piata, umpland un gol pe piata statiilor de sortare mobile. Incepand cu 2002 portofoliul Keestrack s-a diversificat, incluzand astazi 7 modele de statii de sortare si 2 tipuri de concasoare. Distribuitor exclusiv pentru Romania al produselor Keestrack si OMTrack este compania Utilaje Case.