Media Room

THE KING IS BACK! Noua serie T de buldoexcavatoare de la Case.

 
Anul 2010 a fost un an al relansarii tehnologice pentru industria utilajelor si a masinilor pentru constructii, chiar daca piata nord americana si cea europeana nu au reusit inca sa absoarba suficient de multe utilaje pentru a sustine la nivelul anului 2007 aceasta ramura economica. Pentru anul 2011 asteptarile sunt mult mai mari si nici unul dintre producatorii mondiali de top nu doresc sa piarda startul.

Producatorul american CASE Construction Equpiment a dorit sa termine anul 2010 in forta, si a reusit: dupa lansarea noii serii T de buldo-excavatoare pe continentul american a urmat chiar la mijlocul lunii decembrie marea lansarea europeana, la Paris, in cadrul centrului sau de excelenta - Case Customer Centre.
Noua gama de buldo-excavatoare a fost lansata sub denumirea „Seria T – Construction King”  si cuprinde patru variante constructive. Prezentarea oficiala a fost facuta chiar de catre vicepresedintele CNH, domnul Henrik Starup, prezenta sa printre specialistii invitati sa participe la ceremonia de lansare subliniind inca o data importanta acordata noii generatii de buldo-excavatoare.

Acesta a aratat ca proiectarea noii game T a avut la baza trei criterii importante pentru utilizator: costuri de operare reduse, cresterea vitezei de lucru si specificatii tehnice superioare. Probabil unul dintre avantajele majore este reprezentat de catre posibilitatea de setare de catre utilizator a celor mai buni parametrii de lucru, gratie celor doua sisteme de transmitere a miscarii, Powershift si Powershuttle. Indiferent de varianta constructiva, cu tractiune 4x2 sau integrala, intreaga gama T de buldo-excavatoare de la CASE ofera utilizatorului trei avantaje de baza:

  •  un consum mai mic cu 10% fata de seria anterioara, gratie motorului hidraulic cu debit variabil, ce a permis implementarea sistemului Load Sensing. Astfel, debitul hidraulic este variabil, in functie de eforturile ce apar la echipamentul de lucru;
  • o crestere cu 20% a randamentului incarcatorului, cupa find de 1,2 mc in dotarea standard, cu 20% mai mare decat la modelele anterioare;
  • o scadere a inaltimii de gabarit cu 30 cm, ceea ce permite un transport simplu al utilajelor pe distante mari
    standard, cu 20% mai mare decat la modelele anterioare.

Pentru mai multe informatii legate de a acest nou produs va rugam sa accesati www.casetseries.com