Media Room

50 DE ANI DE LA PRIMUL BULDO-EXCAVATOR CASE

 
Sarbatoreste aniversarea a 50 de ani de la primul buldo-excavator Case cu un cadou de aur! Alatura-te elegantului eveniment al sarbatoririi a 50 de ani de la primul buldo-excavator Case! Fiecare client care cumpara un buldo-excavator Case in cursul anului 2007 primeste cadou un ceas de aur masiv, marca Seiko. Un cadou de aur pentru o aniversare de aur.

 Mai multe detalii la sediile Utilaje Case. Cu 50 de ani in urma, in februarie 1957, isi începea activitatea prima fabrica destinata productiei de buldoexcavatoare CASE. Unul dintre primele modele ale vremii - Case 320 - a fost creat special cu destinatia: lucrari de constructii.

"Cand CASE a introdus pe piata primul buldoexcavator, in 1957, acesta a revolutionat industria de constructii", a spus Jim Hasler, vice-presedintele Case Construction Equipment. In cei 50 de ani de productie si cercetare, CASE a introdus numeroase inovatii pe piata, precum functiile:

  • return-to-dig si return-to travel;
  • over-center backhoe control pentru o stabilitate mai buna;
  • Case Extendahoe® - Brat de excavare telescopic;
  • Power loader linkage;
  • Ride Control si sistemul patentat Pro Control System (PCS™) pentru un control mai bun al excavarii si pentru  cicluri mai rapide.

Pentru a celebra aceasta aniversare, Case, lanseaza o editie aniversara ce va contine modele cu un design special, editie limitata precum si optiuni diferite de standard.